Hvordan får ens virksomhed leveret sodavand ?

Hvordan får ens virksomhed leveret sodavand nemt og billigt?

Man lader Sodavands Kompagniet stå for levering af sodavand og andre drikkevarer til virksomheden

Er I trætte af selv at slæbe sodavand til jeres virksomhed, så dig og dine kollegaer har noget koldt at drikke?
Det findes der heldigvis en nem og enkel løsning på. Levering af sodavand til virksomheder er nemlig det Sodavands Kompagniet er eksperter i.

Sodavands Kompagniet har siden 2007 leveret sodavand til virksomheder, foreninger, kantiner og arrangementer, primært leveret i Storkøbenhavn.
At sørge for at dine kollegaer har noget godt at drikke, tager typisk alt for meget af jeres tid. Tid som kan blive brugt på vigtigere ting i jeres virksomhed, som jeres kerneforretning.
Ved at lade Sodavands Kompagniet levere sodavand til jeres virksomhed, sparer I en masse tid og ikke mindst slipper I for de tunge løft, som Sodavands Kompagniet tager sig af.

Sodavands Kompagniet fortæller at deres typiske kunder sætter pris på følgende ting:
STORT SORTIMENT – HURTIG LEVERING – FAST CHAUFFØR – PERSONLIG SERVICE

Udvalget af sodavand dækker over produkter fra Coca-Cola, herunder Fanta, Sprite og Schweppes, produkter fra Unibrew, herunder Pepsi, Faxe Kondi og Nikoline. Produkterne findes i flere størrelser og former, som glas, plastik og dåse.
Produkter fra bryggeriet Frem har vi også. Det er et billigt alternativ.
Sortimentet hos Sodavands Kompagniet er mere end kun Sodavand. Kildevand, juice, øl, Cocio, Søbogaard, vitaminvand og mange andre ting kan også findes i sortimentet.

Overvejer I at få nogen til at levere sodavand til jer, eller ønsker I at skifte leverandør af sodavand, bør I kontakte Sodavands Kompagniet og høre nærmere om deres muligheder. De kan kontaktes på telefon 30 70 90 37 eller besøge deres hjemmeside.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>