Kartonvand uden pant leveres

Karton uden pant leveres
Kartonvand uden pant

Kartonvand uden pant er smart og nemt

Purewater kartonvand kommer i en tetrapak prisma emballage, som sikre høj bæredygtighed og lav CO2 udledning. Kartonvand eller også kalder papvand er uden pant og derfor er kartonvand godt, hvis det skal deles ud eller man blot vil slippe for besværet med tomme plastikflasker.
Prisen er 5,00 kr. ex. moms pr. stk. Der er 12 stk pr. kolli og ved køb af 10 kolli, svarende til 120 kartonvand, er leveringen gratis i Storkøbenhavn. Har I plads og behov, kan det betale sig at købe en hel palle kartonvand. Her kan I spare ca. 1,50 kr. pr. stk. Der er 1344 stk. papvand på en palle.

kartonvand

Kartonvand med eget logo

Fra 2018 er det blevet muligt at få lavet kartonvand med sine eget logo/design og helt ned til 1 palle, svarende til 1140 stk. Førhen skulle man aftage mere end 15 paller før at det kunne lade sig gøre. Priserne for kartonvand med logo er 4,95 kr. ex. moms ved køb af 1 palle. Dertil kommer levering. Leveringstiden på papvand med logo er 3-5 uger.
Læs mere om kartonvand med logo her

Naturligt mineralvand / Kildevand på plastflasker

Er det ikke interessant for jer at købe kartonvand, så er der mange gode muligheder for kildevand / naturligt mineralvand på plastflasker. SodavandsKompagniet tilbyder et bredt udvalg fra Aqua D’or og Carlsberg i forskellige størrelser.