Fadølsanlæg med Skovlyst Fadøl

Skovlyst fadøl og leje af fadølsanlæg

Fadølsanlæg med Skovlyst Fadøl

Nu er der mulighed for at få den lækre fadøl fra Bryggeri Skovlyst til jeres egen fest. Lej fadølsanlæg sammen med Skovlyst fadøl og tilbyd jeres gæster lækre kolde fadøl, som er lidt anderledes end det mest populære fadøl på markedet. Vælg mellem følgende varianter fra Skovlyst: Birkebryg (pilsner), Egebryg (classic), Bøgebryg (brown ale), India Pale Ale (pale ale), Julebryg (ale).

Historien om Skovlyst Fadøl

I udkanten af Storkøbenhavn findes Hareskoven, hvor der midt inde i skoven i mange år lå et traktørsted. Siden overtog restaurant Skovlyst stedet, og fungere som en madsted med både, frokost, kage og aftensmad. I 2005 blev det udvidet med et mikro bryggeri, som kan ses i kælderen. Siden er øllet fra Skovlyst udbredt i detailhandlen og ikke mindst på fadøl, især i forbindelse med fadølsudlejning.

10 års erfaring med fadølsudlejning

FadølsKompagniet har 10 års erfaring med udlejning af fadølsanlæg til små og store fester, primært i Storkøbenhavn. Både private og virksomheder er velkomne og vi udlejninger lige fra 1 fadølshane og 1 fustage til +20 fadølshaner og +100 fustager. Vi kan løse det meste og har adgang til mere end 200 fadølsanlæg. Vores erfarne chauffører tilbyder levering, opsætning og afhentning til jeres adresse. De afprøver fadølsanlægget og løser evt. problemer på stedet, så det er klar til brug når gæsterne ankommer.