Danskvand leveres til virksomheder

Levering af danskvand til virksomheder

Danskvand sælges og leveres i Storkøbenhavn

Vand med brus, sparkling water eller danskvand som vi kalder det i Danmark, fåes i mange varianter fra diverse producenter. Levering af danskvand til firmaer, fra producenter som Carlsberg Kurvand, Egekilde, Ramløse, Aqua D’or og San Pellegrino, tilbydes af flere virksomheder i Storkøbenhavn. SodavandsKompagniet er en af de virksomheder og tilbyder alle de forskellige danskvand og kan leveres fra dag-til-dag.

Danskvand i mange varianter og størrelser

Danskvand kan fåes i mange varianter: Alm. danskvand, danskvand med citrus, danskvand med blid brus, danskvand med smag, og ikke at forglemme danskvand i forskellige størrelser: glasflasker, dåser, plastikflasker i 50 cl. samt 150 cl. De leveres i hele kasser og evt. tomme flasker tages retur til bryggeriet eller Dansk Retursystem.

Levering af sodavand, øl og kildevand

Uanset om man er privat- eller erhvervskunde, tilbyder SodavandsKompagniet levering af drikkevarer, sodavand, øl og kildevand. Leveringen tilbydes i Storkøbenhavn fra dag-til-dag og deres chauffører sætter selvfølgelig kasserne på plads og rokerer rundt, således at de nye drikkevarer står nederst.