Kulsyre til danskvandsanlæg

Kulsyre til danskvandsanlæg

Anlæg som bliver tilsluttet vand, og giver koldt vand ud af hanen er blevet populære. Der er mange forskellige typer og en stor del af dem kan fåes med mulighed for danskvand. I den forbindelse skal man bruge kulsyre / Co2, for at det bliver til danskvand. Kulsyreflasker kommer i mange former og størrelser, og ofte er de små flasker de dyreste. Flasker indeholdende 4 kg og 6 kg kulsyre er væsentlig mere økonomiske i forhold til de små flasker.

Ombytning og gratis levering af kulsyreflasker

Ved køb af 2 kulsyreflasker eller derover er leveringen gratis i Storkøbenhavn. Samtidig tages tomme kulsyreflasker retur og panten modregnes (panten er 640,- kr. ex. moms pr. flaske).

Trykregulator til ny kulsyre

For at udskifte de små med de store kulsyreflasker, kræver det dog en ny trykregulator, som koster 750,- kr. ex. moms. Derefter er man dog sikret væsentlig billigere kulsyre til sit danskvandsanlæg.

Kulsyre til fadølsanlæg

Kulsyren er den samme som bruges til fadølsanlæg, så er du udlejer af fadølsanlæg eller har et anlæg stående derhjemme, som mangler en ny kulsyreflaske, så kan det købes hos SodavandsKompagniet