Billig Kildevand

banner_kildevand

Billig kildevand ved hele paller

Vi har alle sammen brug for vand i løbet af en dag, uanset om vi er der hjemme, på arbejde, træner eller er aktive på en anden måde. Kildevand er i den henseende fordelagtig, da vi kan have flasken med os over alt. Selvom vi i Danmark har rigtig godt vand i vandhanen, så gør en flaske kildevand det bare lidt mere belejligt og nemt, især hvis vi er på farten.
SodavandsKompagniet tilbyder levering af billig kildevand i hele Danmark. Især hvis I kan aftage en 1 hel palle kildevand, er prisen ganske fornuftig. Prisen er 2,52 kr. inkl. levering. En palle indeholder 1560 flasker 0,5 L. kildevand.

Kildevand med logo

Ønsker jeres virksomhed eller forening at brande jeres navn, produkt eller event med kildevand med logo, så tilbyder VandKompagniet en rigtig god løsning hvor I får en kvalitets kildevand fra Aqua D’or med jeres egen etiket. Det betyder at I selv kan sætte jeres præg på etiketten, hvad angår farver, billeder og tekst. Mulighederne er mange og leveringstiden kan være helt ned til 5 hverdage.
Læs mere på VandKompagniet´s hjemmeside

Levering af kildevand, øl og sodavand

Ønsker jeres virksomhed en fast levering af sodavand, øl og kildevand, så tilbyder SodavandsKompagniet levering i Storkøbenhavn af faste chauffører, som selvfølgelig sætter kasserne på plads og tager evt. tom pant/emballage med retur. Med over 10 års erfaring i levering af sodavand og mange tilfredse kunder, er SodavandsKompagniet en sikker leverandør. Udvalget af drikkevarer er stort og dækker over de fleste sodavandsmærker, øl, juice, saft og ikke mindst kildevand.