Energidrik med jeres logo

energidrik med eget logo

Energidrik med jeres logo

Energidrik, med Redbull, danske Cult og Monster Energi, har i mange år siddet tungt på det danske salg af energidrik, som primært er sket i butikker, kiosker, tankstationer og på restauranter/beværtninger. Nu er der så mulighed for at man kan lave sin egen energidrik. Driver I et diskotek / bar, fitnesscenter, action-center eller bare har brug for energidrik med logo til medarbejdere, en messe eller noget helt andet, så er energidrik med jeres budskab en god måde at markedsføre jer eller jeres produkt på.

Skab et budskab fyldt med god energi

Udover at virksomheder kan bruge energidrik med eget tryk til at sælge i deres forretning og derved tjene på at sælge dem, kan energidrik med logo samtidig godt bruges aktivt i ens markedsføring. Energidrik er ikke for alle, men for den rette virksomhed, kan det underbygge ens branding profil og give øget opmærksomhed.
Energidrikken smager som andre kendte energidrik og man har mulighed for at vælge en variant med eller uden sukker. Faktisk synes vi at den uden sukker smager bedst og så er den også sundest.

Mindste ordren er 288 dåser energidrik. Nu flere energidrik man køber, desto billigere bliver prisen selvfølgelig. Kan man aftage en hel palle energidrik, svarende til 2880 stk. er prisen 7,15 kr. pr. stk. Dertil kommer pant, fragt og moms.

Etiket og leveringstid for energidrik

Mulighederne i forhold til design af grafikken til energidrikken er næsten ubegrænsede. Man har hele den lodrette overflade at benytte sig af, dog på nær plads til deklaration og pantmærke.

Energidrik med logo kan leveres på 10 hverdage, fra den dag etiketten er godkendt.

Energidrik med logo kan bestilles hos:
logo_long