Stativ og vogne til øl- og sodavandskasser

Opbevar øl- og sodavandskasser på smarte stativer og vogne

Alt der har med drikkevarer at gøre er tungt!
Ofte er kasser med sodavand og øl rigtig tunge, og samtidig er det nogle dumme løft, hvor det gælder om at løfte korrekt. Der er dog flere løsninger hvor man kan bruge stativer og vogne til øl- og sodavandskasser og derved begrænse antallet af løft. Enten ved at bruge et stativ, så man nemt kan komme til de forskellige kasser, uden at der skal flyttes på dem. Et alternativ eller supplement er en vogn, som passer til øl- og sodavandskasser. Så kan man nemt rykke rundt på kasser og rulle vognen over til køleskabet eller hvor det nu skal fyldes op.

Leverandør af sodavand, øl og kildevand i Storkøbenhavn

Mangler I en leverandør af sodavand, kildevand og øl, som tilbyder hurtig levering til jeres kontor, butik, cafe eller forening er Sodavands Kompagniet en seriøst virksomhed, som fokusere på god service. God service betyder personlig betjening fra afgivelse af ordre til levering af drikkevarer, hurtig dag-til-dag levering, stort sortiment og god holdbarhed på drikkevarerne.

Samtidig vægter de interne forhold højt. Det betyder måske ikke så meget for kunden, men godt arbejdsmiljø, god aflønning og generelt gode forhold mener Sodavands Kompagniet er nøglen til glade medarbejdere. Glade medarbejdere giver god service over for kunderne og derved succes. Den gode aflønning skal ses i det forhold at det er et fysisk hårdt arbejde medarbejderne udfører hver dag.